Cazare Pensiunea Aurora din Albac

Oferta de cazare la Pensiunea Aurora 3 stele din Albac preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Aurora Albac facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Albac 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Aurora

Capacitate unitate :8 Camere (spatii ) cazare avand 17 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Aurora din Albac Albac judetul Alba. Pensiunea Aurora din Albac Albac judetul Alba dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 17 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Closca, Nr. 30 Sat Albac, Albac, judetul Alba

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Closca, Nr. 30 Sat Albac, Albac, judetul Alba

Telefon mobil

0258-777.057

Alte unitati de cazare din Albac

 
Cazare la Vila Perla Ariesului din Albac Albac judetul Alba. Vila Perla Ariesului din Albac Albac judetul Alba dispune de 21 camere ( spatii ) cu un total de 51 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Meri din Albac Albac judetul Alba. Pensiunea Meri din Albac Albac judetul Alba dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Lenuta din Albac Albac judetul Alba. Pensiunea Lenuta din Albac Albac judetul Alba dispune de 2 camere ( spatii ) cu un total de 4 locuri.
 
Cazare la Pensiunea La Topivan din Albac Albac judetul Alba. Pensiunea La Topivan din Albac Albac judetul Alba dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Steaua Ariesului din Albac Albac judetul Alba. Pensiunea Steaua Ariesului din Albac Albac judetul Alba dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Aurora si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .