Cazare Hotel Maxim din Arad

Oferta de cazare la Hotel Maxim 3 stele din Arad preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hotel Maxim Arad facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Arad 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hotel Maxim

Capacitate unitate :32 Camere (spatii ) cazare avand 59 locuri de cazare

Cazare la Hotel Maxim din Arad judetul Arad. Hotel Maxim din Arad judetul Arad dispune de 32 camere ( spatii ) cu un total de 59 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Calea Radnei, Nr. 122 , Arad, judetul Arad

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Calea Radnei, Nr. 122 , Arad, judetul Arad

Telefon mobil

0257-259.319

Fax

0257-259.319

Alte unitati de cazare din Arad

 
Cazare la Vila Cristian din Arad judetul Arad. Vila Cristian din Arad judetul Arad dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.
 
Cazare la Vila Centrul De Vizitare Ceala din Arad judetul Arad. Vila Centrul De Vizitare Ceala din Arad judetul Arad dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 36 locuri.
 
Cazare la Vila Paradis din Arad judetul Arad. Vila Paradis din Arad judetul Arad dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Miorita din Arad judetul Arad. Pensiunea Miorita din Arad judetul Arad dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Milly din Arad judetul Arad. Pensiunea Milly din Arad judetul Arad dispune de 13 camere ( spatii ) cu un total de 27 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hotel Maxim si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .