Cazare Pensiunea Rebi din Baile 1 Mai

Oferta de cazare la Pensiunea Rebi 2 stele din Baile 1 Mai preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Rebi Baile 1 Mai facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Baile 1 Mai 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Rebi

Capacitate unitate :7 Camere (spatii ) cazare avand 14 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Rebi din Baile 1 Mai Sanmartin judetul Bihor. Pensiunea Rebi din Baile 1 Mai Sanmartin judetul Bihor dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Nr. 5 Statiune Baile 1 Mai, Sanmartin, judetul Bihor

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Nr. 5 Statiune Baile 1 Mai, Sanmartin, judetul Bihor

Telefon mobil

0742-750.553

Fax

0259-318.147

Alte unitati de cazare din Baile 1 Mai

 
Cazare la Pensiunea Adela din Baile 1 Mai Haieu Sanmartin judetul Bihor. Pensiunea Adela din Baile Mai judetul Bihor dispune de 13 camere ( spatii ) cu un total de 27 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Bliss din Baile 1 Mai Sanmartin judetul Bihor. Pensiunea Bliss din Baile 1 Mai Sanmartin judetul Bihor dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Coca din Haieu Sanmartin judetul Bihor. Pensiunea Coca din Haieu Sanmartin judetul Bihor dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Empire din Baile 1 Mai Sanmartin judetul Bihor. Pensiunea Empire din Baile 1 Mai Sanmartin judetul Bihor dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 23 locuri.
 
Cazare la Hotel Ceres din Baile 1 Mai Sanmartin judetul Bihor. Hotel Ceres din Baile 1 Mai Sanmartin judetul Bihor dispune de 230 camere ( spatii ) cu un total de 460 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Rebi si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .