Cazare Pensiunea Felix din Baile Felix

Oferta de cazare la Pensiunea Felix 2 stele din Baile Felix preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Felix Baile Felix facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Baile Felix 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Felix

Capacitate unitate :5 Camere (spatii ) cazare avand 10 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Felix din Baile Felix Sanmartin judetul Bihor. Pensiunea Felix din Baile Felix Sanmartin judetul Bihor dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Nr 73 Sat Baile Felix, Sanmartin, judetul Bihor

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Nr 73 Sat Baile Felix, Sanmartin, judetul Bihor

Telefon mobil

0749-898.828

Alte unitati de cazare din Baile Felix

 
Cazare la Vila Monaco din Baile Felix Sanmartin judetul Bihor. Vila Monaco din Baile Felix Sanmartin judetul Bihor dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.
 
Cazare la Vila Fanica din Baile Felix Sanmartin judetul Bihor. Vila Fanica din Baile Felix Sanmartin judetul Bihor dispune de 18 camere ( spatii ) cu un total de 36 locuri.
 
Cazare la Vila Cristina din Baile Felix Sanmartin judetul Bihor. Vila Cristina din Baile Felix Sanmartin judetul Bihor dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Vila Carmen din Baile Felix Sanmartin judetul Bihor. Vila Carmen din Baile Felix Sanmartin judetul Bihor dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Vila Claudia din Baile Felix Sanmartin judetul Bihor. Vila Claudia din Baile Felix Sanmartin judetul Bihor dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Felix si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .