Cazare Hostel Sara's Sons din Baile Herculane

Oferta de cazare la Hostel Sara's Sons 3 stele din Baile Herculane preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hostel Sara's Sons Baile Herculane facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Baile Herculane 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hostel Sara's Sons

Capacitate unitate :23 Camere (spatii ) cazare avand 46 locuri de cazare

Cazare la Hostel Sara's Sons din Baile Herculane judetul Caras-Severin. Hostel Sara's Sons din Baile Herculane judetul Caras-Severin dispune de 23 camere ( spatii ) cu un total de 46 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str Teilor, Nr 2a , Baile Herculane, judetul Caras-Severin

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str Teilor, Nr 2a , Baile Herculane, judetul Caras-Severin

Telefon mobil

0255-560.577

Alte unitati de cazare din Baile Herculane

 
Cazare la Vila Hera din Baile Herculane judetul Caras-Severin. Vila Hera din Baile Herculane judetul Caras-Severin dispune de 16 camere ( spatii ) cu un total de 32 locuri.
 
Cazare la Vila Adonis din Baile Herculane judetul Caras-Severin. Vila Adonis din Baile Herculane judetul Caras-Severin dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 
Cazare la Popas Turistic Flora din Baile Herculane judetul Caras-Severin. Popas Turistic Flora din Baile Herculane judetul Caras-Severin dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 36 locuri.
 
Cazare la Popas Turistic Gorjanul din Baile Herculane judetul Caras-Severin. Popas Turistic Gorjanul din Baile Herculane judetul Caras-Severin dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.
 
Cazare la Pensiunea President din Baile Herculane judetul Caras-Severin. Pensiunea President din Baile Herculane judetul Caras-Severin dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 28 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hostel Sara's Sons si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .