Cazare Pensiunea Calypso din Baile Herculane

Oferta de cazare la Pensiunea Calypso 3 stele din Baile Herculane preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Calypso Baile Herculane facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Baile Herculane 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Calypso

Capacitate unitate :14 Camere (spatii ) cazare avand 28 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Calypso din Baile Herculane judetul Caras-Severin. Pensiunea Calypso din Baile Herculane judetul Caras-Severin dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 28 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Aleea Teilor, Nr. 2 , Baile Herculane, judetul Caras-Severin

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Aleea Teilor, Nr. 2 , Baile Herculane, judetul Caras-Severin

Telefon mobil

0255-560.073

Alte unitati de cazare din Baile Herculane

 
Cazare la Vila Hera din Baile Herculane judetul Caras-Severin. Vila Hera din Baile Herculane judetul Caras-Severin dispune de 16 camere ( spatii ) cu un total de 32 locuri.
 
Cazare la Vila Adonis din Baile Herculane judetul Caras-Severin. Vila Adonis din Baile Herculane judetul Caras-Severin dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 
Cazare la Popas Turistic Flora din Baile Herculane judetul Caras-Severin. Popas Turistic Flora din Baile Herculane judetul Caras-Severin dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 36 locuri.
 
Cazare la Popas Turistic Gorjanul din Baile Herculane judetul Caras-Severin. Popas Turistic Gorjanul din Baile Herculane judetul Caras-Severin dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.
 
Cazare la Pensiunea President din Baile Herculane judetul Caras-Severin. Pensiunea President din Baile Herculane judetul Caras-Severin dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 28 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Calypso si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .