Cazare Pensiunea Casa Freantz din Borlova

Oferta de cazare la Pensiunea Casa Freantz 3 stele din Borlova preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Casa Freantz Borlova facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Borlova 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Casa Freantz

Capacitate unitate :9 Camere (spatii ) cazare avand 18 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Casa Freantz din Borlova Turnu Ruieni judetul Caras-Severin. Pensiunea Casa Freantz din Borlova Turnu Ruieni judetul Caras-Severin dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Nr 268 Sat Borlova, Turnu Ruieni, judetul Caras-Severin

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Nr 268 Sat Borlova, Turnu Ruieni, judetul Caras-Severin

Alte unitati de cazare din Borlova

 
Cazare la Pensiunea Nordica din Borlova Turnu Ruieni judetul Caras-Severin. Pensiunea Nordica din Borlova Turnu Ruieni judetul Caras-Severin dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 45 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Alpin din Borlova Turnu Ruieni judetul Caras-Severin. Pensiunea Alpin din Borlova Turnu Ruieni judetul Caras-Severin dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Gasthaus Maria din Borlova Turnu Ruieni judetul Caras-Severin. Pensiunea Gasthaus Maria din Borlova Turnu Ruieni judetul Caras-Severin dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total...
 
Cazare la Pensiunea Ioana din Borlova Turnu Ruieni judetul Caras-Severin. Pensiunea Ioana din Borlova Turnu Ruieni judetul Caras-Severin dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Cabana Muntele Mic din Borlova Turnu Ruieni judetul Caras-Severin. Cabana Muntele Mic din Borlova Turnu Ruieni judetul Caras-Severin dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri...
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Casa Freantz si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .