Cazare Hostel Campus Bella Italia din Braila

Oferta de cazare la Hostel Campus Bella Italia 3 stele din Braila preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hostel Campus Bella Italia Braila facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2019 Revelion 2020 Paste 2020 .

Oferte cazare Braila 2020

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hostel Campus Bella Italia

Capacitate unitate :6 Camere (spatii ) cazare avand 15 locuri de cazare

Cazare la Hostel Campus Bella Italia din Braila judetul Braila. Hostel Campus Bella Italia din Braila judetul Braila dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 15 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str Plevna, Nr 176 , Braila, judetul Braila

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str Plevna, Nr 176 , Braila, judetul Braila

Telefon mobil

0239-610.558

Fax

0239-610.558

Alte unitati de cazare din Braila

 
Cazare la Vila Edy's House din Braila judetul Braila. Vila Edy's House din Braila judetul Braila dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 
Cazare la Ponton Plutitor La Ponton din Braila judetul Braila. Ponton Plutitor La Ponton din Braila judetul Braila dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 
Cazare la Popas Turistic Suedi din Braila judetul Braila. Popas Turistic Suedi din Braila judetul Braila dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Heaven's din Braila judetul Braila. Pensiunea Heaven's din Braila judetul Braila dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Lms din Braila judetul Braila. Pensiunea Lms din Braila judetul Braila dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 26 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hostel Campus Bella Italia si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .