Cazare Hotel Traian din Braila

Oferta de cazare la Hotel Traian 2 stele din Braila preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hotel Traian Braila facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2019 Revelion 2020 Paste 2020 .

Oferte cazare Braila 2020

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hotel Traian

Capacitate unitate :105 Camere (spatii ) cazare avand 203 locuri de cazare

Cazare la Hotel Traian din Braila judetul Braila. Hotel Traian din Braila judetul Braila dispune de 105 camere ( spatii ) cu un total de 203 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Revendica unitate cazare

Contact

Telefon mobil

0239-614.686

Fax

614685

Alte unitati de cazare din Braila

 
Cazare la Vila Edy's House din Braila judetul Braila. Vila Edy's House din Braila judetul Braila dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 
Cazare la Ponton Plutitor La Ponton din Braila judetul Braila. Ponton Plutitor La Ponton din Braila judetul Braila dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 
Cazare la Popas Turistic Suedi din Braila judetul Braila. Popas Turistic Suedi din Braila judetul Braila dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Heaven's din Braila judetul Braila. Pensiunea Heaven's din Braila judetul Braila dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Lms din Braila judetul Braila. Pensiunea Lms din Braila judetul Braila dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 26 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hotel Traian si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .