Cazare Vila Alisa din Bran

Oferta de cazare la Vila Alisa 3 stele din Bran preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vila Alisa Bran facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Bran 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vila Alisa

Capacitate unitate :17 Camere (spatii ) cazare avand 36 locuri de cazare

Cazare la Vila Alisa din Bran judetul Brasov. Vila Alisa din Bran judetul Brasov dispune de 17 camere ( spatii ) cu un total de 36 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str Principala, Nr 387 , Bran, judetul Brasov

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str Principala, Nr 387 , Bran, judetul Brasov

Telefon mobil

0268-236 704, 0740 009101

Fax

0268-236704

Alte unitati de cazare din Bran

 
Cazare la Vila Angelica din Bran judetul Brasov. Vila Angelica din Bran judetul Brasov dispune de 18 camere ( spatii ) cu un total de 48 locuri.
 
Cazare la Pensiunea The Guest House din Bran judetul Brasov. Pensiunea The Guest House din Bran judetul Brasov dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Zara din Bran Bran judetul Brasov. Pensiunea Zara din Bran Bran judetul Brasov dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Zori De Zi din Bran Bran judetul Brasov. Pensiunea Zori De Zi din Bran Bran judetul Brasov dispune de 2 camere ( spatii ) cu un total de 5 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Ina din Bran Bran judetul Brasov. Pensiunea Ina din Bran Bran judetul Brasov dispune de 2 camere ( spatii ) cu un total de 4 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Alisa si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .