Cazare Vila Casa Gradinarului din Breaza PH

Oferta de cazare la Vila Casa Gradinarului 3 stele din Breaza PH preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vila Casa Gradinarului Breaza PH facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Breaza PH 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vila Casa Gradinarului

Capacitate unitate :9 Camere (spatii ) cazare avand 18 locuri de cazare

Cazare la Vila Casa Gradinarului din Breaza judetul Prahova. Vila Casa Gradinarului din Breaza judetul Prahova dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Carierei, Nr. 44 , Breaza, judetul Prahova

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Carierei, Nr. 44 , Breaza, judetul Prahova

Telefon mobil

0244-343.525

Alte unitati de cazare din Breaza PH

 
Cazare la Vila Picasso din Breaza judetul Prahova. Vila Picasso din Breaza judetul Prahova dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 
Cazare la Vila Ileana din Breaza judetul Prahova. Vila Ileana din Breaza judetul Prahova dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 
Cazare la Vila Club House din Breaza judetul Prahova. Vila Club House din Breaza judetul Prahova dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Pensiunea David din Breaza judetul Prahova. Pensiunea David din Breaza judetul Prahova dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Cristina din Breaza judetul Prahova. Pensiunea Cristina din Breaza judetul Prahova dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 9 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Casa Gradinarului si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .