Cazare Hostel Trei Ape din Brebu Nou

Oferta de cazare la Hostel Trei Ape 1 stea din Brebu Nou preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hostel Trei Ape Brebu Nou facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Brebu Nou 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hostel Trei Ape

Capacitate unitate :21 Camere (spatii ) cazare avand 44 locuri de cazare

Cazare la Hostel Trei Ape din Brebu Nou Brebu Nou judetul Caras-Severin. Hostel Trei Ape din Brebu Nou Brebu Nou judetul Caras-Severin dispune de 21 camere ( spatii ) cu un total de 44 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Statiunea Trei Ape Sat Brebu Nou, Brebu Nou, judetul Caras-Severin

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Statiunea Trei Ape Sat Brebu Nou, Brebu Nou, judetul Caras-Severin

Telefon mobil

722323003

Alte unitati de cazare din Brebu Nou

 
Cazare la Bungalow Trei Ape 2 din Brebu Nou Brebu Nou judetul Caras-Severin. Bungalow Trei Ape 2 din Brebu Nou Brebu Nou judetul Caras-Severin dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 15 locuri.
 
Cazare la Bungalow Trei Ape 1 din Brebu Nou Brebu Nou judetul Caras-Severin. Bungalow Trei Ape 1 din Brebu Nou Brebu Nou judetul Caras-Severin dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hostel Trei Ape si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .