Cazare Camere Banu Manta din Bucuresti

Oferta de cazare la Camere Banu Manta 3 stele din Bucuresti preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Camere Banu Manta Bucuresti facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Bucuresti 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Camere Banu Manta

Capacitate unitate :4 Camere (spatii ) cazare avand 8 locuri de cazare

Cazare la Camere Banu Manta din Bucuresti Sector 1 . Camere Banu Manta din Bucuresti Sector 1 dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Maior Campeanu Alexandru, Nr. 49, Bloc Corp AStr. Maior Campeanu Alexandru, Nr. 49, Bloc Corp A Bucuresti Sector 1

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Maior Campeanu Alexandru, Nr. 49, Bloc Corp AStr. Maior Campeanu Alexandru, Nr. 49, Bloc Corp A Bucuresti Sector 1

Alte unitati de cazare din Bucuresti

 
La Vila Maria este situată in Bucuresti, la 150 de m de Gara de Nord si la 5 km de centrul vechi. La Vila Maria oferă wi-fi gratuit si parcare gratuită. La 150 de metri exista un supermarket si...
 
Cazare la Vila Avehotel din Bucuresti Sector 1 . Vila Avehotel din Bucuresti Sector 1 dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Vila Arte din Bucuresti Sector 2 . Vila Arte din Bucuresti Sector 2 dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 
Cazare la Vila A+b din Bucuresti Sector 1 . Vila A+b din Bucuresti Sector 1 dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 13 locuri.
 
Cazare la Vila Zorba din Bucuresti Sector 2 . Vila Zorba din Bucuresti Sector 2 dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 17 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Camere Banu Manta si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .