Cazare Vila California Ii din Busteni

Oferta de cazare la Vila California Ii 3 stele din Busteni preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vila California Ii Busteni facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2019 Revelion 2020 Paste 2020 .

Oferte cazare Busteni 2020

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vila California Ii

Capacitate unitate :1 Camere (spatii ) cazare avand 2 locuri de cazare

Cazare la Vila California Ii din Busteni judetul Prahova. Vila California Ii din Busteni judetul Prahova dispune de 1 camere ( spatii ) cu un total de 2 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Zamora Noua, Nr. 15 , Busteni, judetul Prahova

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Zamora Noua, Nr. 15 , Busteni, judetul Prahova

Alte unitati de cazare din Busteni

 
Cazare la Vila Montaniard din Busteni judetul Prahova. Vila Montaniard din Busteni judetul Prahova dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Vila Mona 4 din Busteni judetul Prahova. Vila Mona 4 din Busteni judetul Prahova dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 
Cazare la Vila Mona 3 din Busteni judetul Prahova. Vila Mona 3 din Busteni judetul Prahova dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 
Cazare la Vila Mona 2 din Busteni judetul Prahova. Vila Mona 2 din Busteni judetul Prahova dispune de 18 camere ( spatii ) cu un total de 40 locuri.
 
Cazare la Vila Mihail din Busteni judetul Prahova. Vila Mihail din Busteni judetul Prahova dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila California Ii si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .