Cazare Vila Casa Magica din Busteni

Oferta de cazare la Vila Casa Magica 3 stele din Busteni preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vila Casa Magica Busteni facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Busteni 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vila Casa Magica

Capacitate unitate :21 Camere (spatii ) cazare avand 42 locuri de cazare

Cazare la Vila Casa Magica din Busteni judetul Prahova. Vila Casa Magica din Busteni judetul Prahova dispune de 21 camere ( spatii ) cu un total de 42 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Valea Alba, Nr. 44 , Busteni, judetul Prahova

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Valea Alba, Nr. 44 , Busteni, judetul Prahova

Telefon mobil

0244-323450/0721254590

Alte unitati de cazare din Busteni

 
Cazare la Vila Montaniard din Busteni judetul Prahova. Vila Montaniard din Busteni judetul Prahova dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Vila Mona 4 din Busteni judetul Prahova. Vila Mona 4 din Busteni judetul Prahova dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 
Cazare la Vila Mona 3 din Busteni judetul Prahova. Vila Mona 3 din Busteni judetul Prahova dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 
Cazare la Vila Mona 2 din Busteni judetul Prahova. Vila Mona 2 din Busteni judetul Prahova dispune de 18 camere ( spatii ) cu un total de 40 locuri.
 
Cazare la Vila Mihail din Busteni judetul Prahova. Vila Mihail din Busteni judetul Prahova dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Casa Magica si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .