Cazare Vila Cochet 2 din Busteni

Oferta de cazare la Vila Cochet 2 4 stele din Busteni preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vila Cochet 2 Busteni facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2019 Revelion 2020 Paste 2020 .

Oferte cazare Busteni 2020

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vila Cochet 2

Capacitate unitate :6 Camere (spatii ) cazare avand 12 locuri de cazare

Cazare la Vila Cochet 2 din Busteni judetul Prahova. Vila Cochet 2 din Busteni judetul Prahova dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Urlatorii, Nr. 26 , Busteni, judetul Prahova

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Urlatorii, Nr. 26 , Busteni, judetul Prahova

Telefon mobil

0244-322.400

Fax

0244-322.400

Alte unitati de cazare din Busteni

 
Cazare la Vila Montaniard din Busteni judetul Prahova. Vila Montaniard din Busteni judetul Prahova dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Vila Mona 4 din Busteni judetul Prahova. Vila Mona 4 din Busteni judetul Prahova dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 
Cazare la Vila Mona 3 din Busteni judetul Prahova. Vila Mona 3 din Busteni judetul Prahova dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 
Cazare la Vila Mona 2 din Busteni judetul Prahova. Vila Mona 2 din Busteni judetul Prahova dispune de 18 camere ( spatii ) cu un total de 40 locuri.
 
Cazare la Vila Mihail din Busteni judetul Prahova. Vila Mihail din Busteni judetul Prahova dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Cochet 2 si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .