Cazare Hotel Cozia din Căciulata

Oferta de cazare la Hotel Cozia 3 stele din Căciulata preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hotel Cozia Căciulata facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Căciulata 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hotel Cozia

Capacitate unitate :200 Camere (spatii ) cazare avand 400 locuri de cazare

Cazare la Hotel Cozia din Caciulata Calimanesti judetul Valcea. Hotel Cozia din Caciulata Calimanesti judetul Valcea dispune de 200 camere ( spatii ) cu un total de 400 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Revendica unitate cazare

Contact

Telefon mobil

0250-750.160

Fax

750161

Alte unitati de cazare din Căciulata

 
Cazare la Vila Brandusa din Caciulata Calimanesti judetul Valcea. Vila Brandusa din Caciulata Calimanesti judetul Valcea dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Vila Randunica din Caciulata Calimanesti judetul Valcea. Vila Randunica din Caciulata Calimanesti judetul Valcea dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Vila Ghiocelul din Caciulata Calimanesti judetul Valcea. Vila Ghiocelul din Caciulata Calimanesti judetul Valcea dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Vila Flora din Caciulata Calimanesti judetul Valcea. Vila Flora din Caciulata Calimanesti judetul Valcea dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Vila Themis din Caciulata Calimanesti judetul Valcea. Vila Themis din Caciulata Calimanesti judetul Valcea dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hotel Cozia si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .