Cazare Hotel Coliseum din Calafat

Oferta de cazare la Hotel Coliseum 4 stele din Calafat preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hotel Coliseum Calafat facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Calafat 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hotel Coliseum

Capacitate unitate :18 Camere (spatii ) cazare avand 36 locuri de cazare

Cazare la Hotel Coliseum din Calafat judetul Dolj. Hotel Coliseum din Calafat judetul Dolj dispune de 18 camere ( spatii ) cu un total de 36 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Gheorghe Doja Nr.16. , Calafat, judetul Dolj

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Gheorghe Doja Nr.16. , Calafat, judetul Dolj

Alte unitati de cazare din Calafat

 
Cazare la Hotel Panoramic din Calafat judetul Dolj. Hotel Panoramic din Calafat judetul Dolj dispune de 46 camere ( spatii ) cu un total de 92 locuri.
 
Cazare la Hotel Amfiteatru din Calafat judetul Dolj. Hotel Amfiteatru din Calafat judetul Dolj dispune de 43 camere ( spatii ) cu un total de 68 locuri.
 
Cazare la Hostel Casa Italia din Calafat judetul Dolj. Hostel Casa Italia din Calafat judetul Dolj dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hotel Coliseum si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .