Cazare Vila Casa Aron din Cheia Moieciu

Oferta de cazare la Vila Casa Aron 3 stele din Cheia Moieciu preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vila Casa Aron Cheia Moieciu facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Cheia Moieciu 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vila Casa Aron

Capacitate unitate :15 Camere (spatii ) cazare avand 30 locuri de cazare

Cazare la Vila Casa Aron din Cheia Moieciu judetul Brasov. Vila Casa Aron din Cheia Moieciu judetul Brasov dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Nr. 32a Sat Cheia, Moieciu, judetul Brasov

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Nr. 32a Sat Cheia, Moieciu, judetul Brasov

Telefon mobil

0268-418419, 418727

Fax

0268-418419

Alte unitati de cazare din Cheia Moieciu

 
Cazare la Vila Ianis din Cheia Moieciu judetul Brasov. Vila Ianis din Cheia Moieciu judetul Brasov dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Vila Cheile Gradistei din Cheia Moieciu judetul Brasov. Vila Cheile Gradistei din Cheia Moieciu judetul Brasov dispune de 25 camere ( spatii ) cu un total de 50 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Pitic din Cheia Moieciu judetul Brasov. Pensiunea Pitic din Cheia Moieciu judetul Brasov dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Ittaca din Cheia Moieciu judetul Brasov. Pensiunea Ittaca din Cheia Moieciu judetul Brasov dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Steluta din Cheia Moieciu judetul Brasov. Pensiunea Steluta din Cheia Moieciu judetul Brasov dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Casa Aron si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .