Cazare Vila Lucia din Cisnadie

Oferta de cazare la Vila Lucia 4 stele din Cisnadie preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vila Lucia Cisnadie facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2019 Revelion 2020 Paste 2020 .

Oferte cazare Cisnadie 2020

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vila Lucia

Capacitate unitate :2 Camere (spatii ) cazare avand 4 locuri de cazare

Cazare la Vila Lucia din Cisnadie judetul Sibiu. Vila Lucia din Cisnadie judetul Sibiu dispune de 2 camere ( spatii ) cu un total de 4 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Cimitirului Nr.30, , Cisnadie, judetul Sibiu

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Cimitirului Nr.30, , Cisnadie, judetul Sibiu

Alte unitati de cazare din Cisnadie

 
Cazare la Vila Yakob din Cisnadie judetul Sibiu. Vila Yakob din Cisnadie judetul Sibiu dispune de 2 camere ( spatii ) cu un total de 4 locuri.
 
Cazare la Vila Michael din Cisnadie judetul Sibiu. Vila Michael din Cisnadie judetul Sibiu dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 6 locuri.
 
Cazare la Vila Yvonne din Cisnadie judetul Sibiu. Vila Yvonne din Cisnadie judetul Sibiu dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 6 locuri.
 
Cazare la Hostel S.O.S. Tabara De Vacanta din Cisnadie judetul Sibiu. Hostel S.O.S. Tabara De Vacanta din Cisnadie judetul Sibiu dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 34 locuri.
 
Cazare la Camping Ananas din Cisnadie judetul Sibiu. Camping Ananas din Cisnadie judetul Sibiu dispune de 47 camere ( spatii ) cu un total de 183 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Lucia si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .