Cazare Hotel Central din Cluj Napoca

Oferta de cazare la Hotel Central 3 stele din Cluj Napoca preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hotel Central Cluj Napoca facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Cluj Napoca 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hotel Central

Capacitate unitate :34 Camere (spatii ) cazare avand 58 locuri de cazare

Cazare la Hotel Central din Cluj-Napoca judetul Cluj. Hotel Central din Cluj-Napoca judetul Cluj dispune de 34 camere ( spatii ) cu un total de 58 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Victor Babes, Nr. 13 , Cluj-Napoca, judetul Cluj

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Victor Babes, Nr. 13 , Cluj-Napoca, judetul Cluj

Alte unitati de cazare din Cluj Napoca

 
Cazare la Vila Eunicia din Cluj-Napoca judetul Cluj. Vila Eunicia din Cluj-Napoca judetul Cluj dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Vila Escala din Cluj-Napoca judetul Cluj. Vila Escala din Cluj-Napoca judetul Cluj dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.
 
Cazare la Vila Casa Confort din Cluj-Napoca judetul Cluj. Vila Casa Confort din Cluj-Napoca judetul Cluj dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Vila Casa Alesiv din Cluj-Napoca judetul Cluj. Vila Casa Alesiv din Cluj-Napoca judetul Cluj dispune de 25 camere ( spatii ) cu un total de 44 locuri.
 
Cazare la Vila Casa Alba din Cluj-Napoca judetul Cluj. Vila Casa Alba din Cluj-Napoca judetul Cluj dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hotel Central si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .