Cazare Vila Casa Confort din Cluj Napoca

Oferta de cazare la Vila Casa Confort 3 stele din Cluj Napoca preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vila Casa Confort Cluj Napoca facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Cluj Napoca 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vila Casa Confort

Capacitate unitate :4 Camere (spatii ) cazare avand 8 locuri de cazare

Cazare la Vila Casa Confort din Cluj-Napoca judetul Cluj. Vila Casa Confort din Cluj-Napoca judetul Cluj dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Calea Turzii, Nr. 52 , Cluj-Napoca, judetul Cluj

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Calea Turzii, Nr. 52 , Cluj-Napoca, judetul Cluj

Telefon mobil

0264-59.84.10

Fax

0264-59.20.20

Alte unitati de cazare din Cluj Napoca

 
Cazare la Vila Eunicia din Cluj-Napoca judetul Cluj. Vila Eunicia din Cluj-Napoca judetul Cluj dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Vila Escala din Cluj-Napoca judetul Cluj. Vila Escala din Cluj-Napoca judetul Cluj dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.
 
Cazare la Vila Casa Alesiv din Cluj-Napoca judetul Cluj. Vila Casa Alesiv din Cluj-Napoca judetul Cluj dispune de 25 camere ( spatii ) cu un total de 44 locuri.
 
Cazare la Vila Casa Alba din Cluj-Napoca judetul Cluj. Vila Casa Alba din Cluj-Napoca judetul Cluj dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.
 
Cazare la Vila B & J Residence din Cluj-Napoca judetul Cluj. Vila B & J Residence din Cluj-Napoca judetul Cluj dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Casa Confort si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .