Cazare Vila Rosa din Cluj Napoca

Oferta de cazare la Vila Rosa 2 stele din Cluj Napoca preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vila Rosa Cluj Napoca facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2019 Revelion 2020 Paste 2020 .

Oferte cazare Cluj Napoca 2020

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vila Rosa

Capacitate unitate :19 Camere (spatii ) cazare avand 38 locuri de cazare

Cazare la Vila Rosa din Cluj-Napoca judetul Cluj. Vila Rosa din Cluj-Napoca judetul Cluj dispune de 19 camere ( spatii ) cu un total de 38 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Frunzisului, Nr. 4 , Cluj-Napoca, judetul Cluj

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Frunzisului, Nr. 4 , Cluj-Napoca, judetul Cluj

Telefon mobil

0264-425.507

Alte unitati de cazare din Cluj Napoca

 
Cazare la Vila Eunicia din Cluj-Napoca judetul Cluj. Vila Eunicia din Cluj-Napoca judetul Cluj dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Vila Escala din Cluj-Napoca judetul Cluj. Vila Escala din Cluj-Napoca judetul Cluj dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.
 
Cazare la Vila Casa Confort din Cluj-Napoca judetul Cluj. Vila Casa Confort din Cluj-Napoca judetul Cluj dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Vila Casa Alesiv din Cluj-Napoca judetul Cluj. Vila Casa Alesiv din Cluj-Napoca judetul Cluj dispune de 25 camere ( spatii ) cu un total de 44 locuri.
 
Cazare la Vila Casa Alba din Cluj-Napoca judetul Cluj. Vila Casa Alba din Cluj-Napoca judetul Cluj dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Rosa si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .