Cazare Popas Turistic Valea Lui Liman din Colonia Fabricii

Oferta de cazare la Popas Turistic Valea Lui Liman 2 stele din Colonia Fabricii preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Popas Turistic Valea Lui Liman Colonia Fabricii facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Colonia Fabricii 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Popas Turistic Valea Lui Liman

Capacitate unitate :32 Camere (spatii ) cazare avand 68 locuri de cazare

Cazare la Popas Turistic Valea Lui Liman din Colonia Fabricii Tomesti judetul Timis. Popas Turistic Valea Lui Liman din Colonia Fabricii Tomesti judetul Timis dispune de 32 camere ( spatii ) cu un total de 68 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Nr. 68 Sat Colonia Fabricii, Tomesti, judetul Timis

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Nr. 68 Sat Colonia Fabricii, Tomesti, judetul Timis

Telefon mobil

0256-236.211

Alte unitati de cazare din Colonia Fabricii

 
Cazare la Motel Valea Lui Liman din Colonia Fabricii Tomesti judetul Timis. Motel Valea Lui Liman din Colonia Fabricii Tomesti judetul Timis dispune de 25 camere ( spatii ) cu un total de 50 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Popas Turistic Valea Lui Liman si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .