Cazare Hotel Turist din Constanta

Oferta de cazare la Hotel Turist 3 stele din Constanta preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hotel Turist Constanta facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2019 Revelion 2020 Paste 2020 .

Oferte cazare Constanta 2020

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hotel Turist

Capacitate unitate :47 Camere (spatii ) cazare avand 94 locuri de cazare

Cazare la Hotel Turist din Constanta judetul Constanta. Hotel Turist din Constanta judetul Constanta dispune de 47 camere ( spatii ) cu un total de 94 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Bd. Mamaia, Nr. 288 , Constanta, judetul Constanta

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Bd. Mamaia, Nr. 288 , Constanta, judetul Constanta

Telefon mobil

0241-831.006

Fax

0241-831.006

Alte unitati de cazare din Constanta

 
Cazare la Vila Montana din Constanta judetul Constanta. Vila Montana din Constanta judetul Constanta dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Vila Villa Edel din Constanta judetul Constanta. Vila Villa Edel din Constanta judetul Constanta dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.
 
Cazare la Vila Min din Constanta judetul Constanta. Vila Min din Constanta judetul Constanta dispune de 18 camere ( spatii ) cu un total de 33 locuri.
 
Cazare la Vila Oriana din Constanta judetul Constanta. Vila Oriana din Constanta judetul Constanta dispune de 13 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.
 
Cazare la Vila New Safari din Constanta judetul Constanta. Vila New Safari din Constanta judetul Constanta dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hotel Turist si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .