Cazare Hotel Grim din Craiova

Oferta de cazare la Hotel Grim 3 stele din Craiova preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hotel Grim Craiova facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Craiova 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hotel Grim

Capacitate unitate :24 Camere (spatii ) cazare avand 49 locuri de cazare

Cazare la Hotel Grim din Craiova judetul Dolj. Hotel Grim din Craiova judetul Dolj dispune de 24 camere ( spatii ) cu un total de 49 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Calea Severinului, Nr. 18c , Craiova, judetul Dolj

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Calea Severinului, Nr. 18c , Craiova, judetul Dolj

Telefon mobil

0351-431085

Alte unitati de cazare din Craiova

 
Cazare la Vila Steluta din Craiova judetul Dolj. Vila Steluta din Craiova judetul Dolj dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 
Cazare la Vila Casa David din Craiova judetul Dolj. Vila Casa David din Craiova judetul Dolj dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Everest din Craiova judetul Dolj. Pensiunea Everest din Craiova judetul Dolj dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Motel Steaua Nordului din Craiova judetul Dolj. Motel Steaua Nordului din Craiova judetul Dolj dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Motel Hanul Doctorului din Craiova judetul Dolj. Motel Hanul Doctorului din Craiova judetul Dolj dispune de 28 camere ( spatii ) cu un total de 56 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hotel Grim si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .