Cazare Vila Steluta din Craiova

Oferta de cazare la Vila Steluta 2 stele din Craiova preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vila Steluta Craiova facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Craiova 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vila Steluta

Capacitate unitate :7 Camere (spatii ) cazare avand 14 locuri de cazare

Cazare la Vila Steluta din Craiova judetul Dolj. Vila Steluta din Craiova judetul Dolj dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Calea Lui Traian, Nr. 481 , Craiova, judetul Dolj

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Calea Lui Traian, Nr. 481 , Craiova, judetul Dolj

Telefon mobil

0250-751.150

Alte unitati de cazare din Craiova

 
Cazare la Vila Casa David din Craiova judetul Dolj. Vila Casa David din Craiova judetul Dolj dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Everest din Craiova judetul Dolj. Pensiunea Everest din Craiova judetul Dolj dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Motel Steaua Nordului din Craiova judetul Dolj. Motel Steaua Nordului din Craiova judetul Dolj dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Motel Hanul Doctorului din Craiova judetul Dolj. Motel Hanul Doctorului din Craiova judetul Dolj dispune de 28 camere ( spatii ) cu un total de 56 locuri.
 
Cazare la Hotel Euphoria din Craiova judetul Dolj. Hotel Euphoria din Craiova judetul Dolj dispune de 20 camere ( spatii ) cu un total de 37 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Steluta si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .