Cazare Vila Old Cars din Cristian BV

Oferta de cazare la Vila Old Cars 3 stele din Cristian BV preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vila Old Cars Cristian BV facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Cristian BV 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vila Old Cars

Capacitate unitate :6 Camere (spatii ) cazare avand 12 locuri de cazare

Cazare la Vila Old Cars din Cristian Cristian judetul Brasov. Vila Old Cars din Cristian Cristian judetul Brasov dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str Lunga, Nr 208b Sat Cristian, Cristian, judetul Brasov

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str Lunga, Nr 208b Sat Cristian, Cristian, judetul Brasov

Alte unitati de cazare din Cristian BV

 
Cazare la Hostel Boemia Hostel din Cristian judetul Brasov. Hostel Boemia Hostel din Cristian Cristian judetul Brasov dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.
 
Cazare la Camere Casa Georg Prister din Cristian Cristian judetul Brasov. Camere Casa Georg Prister din Cristian Cristian judetul Brasov dispune de 2 camere ( spatii ) cu un total de 4 locuri.
 
Cazare la Apartament Casa Georg Prister din Cristian Cristian judetul Brasov. Apartament Casa Georg Prister din Cristian Cristian judetul Brasov dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 12...
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Old Cars si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .