Cazare Hostel Venus din Curtea De Arges

Oferta de cazare la Hostel Venus 2 stele din Curtea De Arges preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hostel Venus Curtea De Arges facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Curtea De Arges 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hostel Venus

Capacitate unitate :16 Camere (spatii ) cazare avand 32 locuri de cazare

Cazare la Hostel Venus din Curtea De Arges judetul Arges. Hostel Venus din Curtea De Arges judetul Arges dispune de 16 camere ( spatii ) cu un total de 32 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Revendica unitate cazare

Contact

Telefon mobil

0248-723.292

Fax

0722 673 393

Alte unitati de cazare din Curtea De Arges

 
Cazare la Hotel Posada din Curtea De Arges judetul Arges. Hotel Posada din Curtea De Arges judetul Arges dispune de 49 camere ( spatii ) cu un total de 98 locuri.
 
Cazare la Hotel Camino din Curtea De Arges judetul Arges. Hotel Camino din Curtea De Arges judetul Arges dispune de 24 camere ( spatii ) cu un total de 47 locuri.
 
Cazare la Hostel Dacia din Curtea De Arges judetul Arges. Hostel Dacia din Curtea De Arges judetul Arges dispune de 20 camere ( spatii ) cu un total de 40 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hostel Venus si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .