Cazare Pensiunea Aas din Drobeta Turnu Severin

Oferta de cazare la Pensiunea Aas 2 stele din Drobeta Turnu Severin preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Aas Drobeta Turnu Severin facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Drobeta Turnu Severin 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Aas

Capacitate unitate :14 Camere (spatii ) cazare avand 29 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Aas din Drobeta-Turnu Severin judetul Mehedinti. Pensiunea Aas din Drobeta-Turnu Severin judetul Mehedinti dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 29 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Brancoveanu, Nr. 105 , Drobeta-Turnu Severin, judetul Mehedinti

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Brancoveanu, Nr. 105 , Drobeta-Turnu Severin, judetul Mehedinti

Telefon mobil

0252-329.032

Fax

0252-329.032

Alte unitati de cazare din Drobeta Turnu Severin

 
Cazare la Pensiunea Topaz din Drobeta-Turnu Severin judetul Mehedinti. Pensiunea Topaz din Drobeta-Turnu Severin judetul Mehedinti dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 19 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Mircea din Drobeta-Turnu Severin judetul Mehedinti. Pensiunea Mircea din Drobeta-Turnu Severin judetul Mehedinti dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 23 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Miraj din Drobeta-Turnu Severin judetul Mehedinti. Pensiunea Miraj din Drobeta-Turnu Severin judetul Mehedinti dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Europa din Drobeta-Turnu Severin judetul Mehedinti. Pensiunea Europa din Drobeta-Turnu Severin judetul Mehedinti dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Clipa din Drobeta-Turnu Severin judetul Mehedinti. Pensiunea Clipa din Drobeta-Turnu Severin judetul Mehedinti dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Aas si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .