Cazare Pensiunea Clipa din Drobeta Turnu Severin

Oferta de cazare la Pensiunea Clipa 4 stele din Drobeta Turnu Severin preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Clipa Drobeta Turnu Severin facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2019 Revelion 2020 Paste 2020 .

Oferte cazare Drobeta Turnu Severin 2020

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Clipa

Capacitate unitate :10 Camere (spatii ) cazare avand 20 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Clipa din Drobeta-Turnu Severin judetul Mehedinti. Pensiunea Clipa din Drobeta-Turnu Severin judetul Mehedinti dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

B-dul. Revolutiei 16-22 Decembrie 1989 Nr. 2e , Drobeta-Turnu Severin, judetul Mehedinti

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

B-dul. Revolutiei 16-22 Decembrie 1989 Nr. 2e , Drobeta-Turnu Severin, judetul Mehedinti

Alte unitati de cazare din Drobeta Turnu Severin

 
Cazare la Pensiunea Topaz din Drobeta-Turnu Severin judetul Mehedinti. Pensiunea Topaz din Drobeta-Turnu Severin judetul Mehedinti dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 19 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Mircea din Drobeta-Turnu Severin judetul Mehedinti. Pensiunea Mircea din Drobeta-Turnu Severin judetul Mehedinti dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 23 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Miraj din Drobeta-Turnu Severin judetul Mehedinti. Pensiunea Miraj din Drobeta-Turnu Severin judetul Mehedinti dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Europa din Drobeta-Turnu Severin judetul Mehedinti. Pensiunea Europa din Drobeta-Turnu Severin judetul Mehedinti dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Belvedere din Drobeta-Turnu Severin judetul Mehedinti. Pensiunea Belvedere din Drobeta-Turnu Severin judetul Mehedinti dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Clipa si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .