Cazare Pensiunea Decebal din Dubova

Oferta de cazare la Pensiunea Decebal 4 stele din Dubova preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Decebal Dubova facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Dubova 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Decebal

Capacitate unitate :15 Camere (spatii ) cazare avand 30 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Decebal din Dubova Dubova judetul Mehedinti. Pensiunea Decebal din Dubova Dubova judetul Mehedinti dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Punct Jobres Sat Dubova, Dubova, judetul Mehedinti

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Punct Jobres Sat Dubova, Dubova, judetul Mehedinti

Telefon mobil

0722-270.527

Alte unitati de cazare din Dubova

 
Cazare la Pensiunea Naiya din Dubova judetul Mehedinti. Pensiunea Naiya din Dubova judetul Mehedinti dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Melba din Dubova judetul Mehedinti. Pensiunea Melba din Dubova judetul Mehedinti dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Hercules din Dubova Dubova judetul Mehedinti. Pensiunea Hercules din Dubova Dubova judetul Mehedinti dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 6 locuri.
 
Cazare la Camere Dubova din Dubova Dubova judetul Mehedinti. Camere Dubova din Dubova Dubova judetul Mehedinti dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 6 locuri.
 
Cazare la Cabana Delfinul din Dubova Dubova judetul Mehedinti. Cabana Delfinul din Dubova Dubova judetul Mehedinti dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Decebal si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .