Cazare Pensiunea Ana-maria din Dumbravita TM

Oferta de cazare la Pensiunea Ana-maria 3 stele din Dumbravita TM preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Ana-maria Dumbravita TM facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Dumbravita TM 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Ana-maria

Capacitate unitate :10 Camere (spatii ) cazare avand 20 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Ana-maria din Dumbravita judetul Timis. Pensiunea Ana-maria din Dumbravita judetul Timis dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str Nera, Nr 26-28 , Dumbravita, judetul Timis

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str Nera, Nr 26-28 , Dumbravita, judetul Timis

Telefon mobil

0744-570.944

Alte unitati de cazare din Dumbravita TM

 
Cazare la Pensiunea Tropicana din Dumbravita judetul Timis. Pensiunea Tropicana din Dumbravita judetul Timis dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Pensiunea May Residence din Dumbravita Dumbravita judetul Timis. Pensiunea May Residence din Dumbravita Dumbravita judetul Timis dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Giulia din Dumbravita Dumbravita judetul Timis. Pensiunea Giulia din Dumbravita Dumbravita judetul Timis dispune de 13 camere ( spatii ) cu un total de 23 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Classic din Dumbravita Dumbravita judetul Timis. Pensiunea Classic din Dumbravita Dumbravita judetul Timis dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Casa Cu Gradini din Dumbravita judetul Timis. Pensiunea Casa Cu Gradini din Dumbravita judetul Timis dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Ana-maria si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .