Cazare Pensiunea Casa Cu Gradini din Dumbravita TM

Oferta de cazare la Pensiunea Casa Cu Gradini 4 stele din Dumbravita TM preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Casa Cu Gradini Dumbravita TM facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Dumbravita TM 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Casa Cu Gradini

Capacitate unitate :10 Camere (spatii ) cazare avand 10 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Casa Cu Gradini din Dumbravita judetul Timis. Pensiunea Casa Cu Gradini din Dumbravita judetul Timis dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str Ferventia, Nr 54 , Dumbravita, judetul Timis

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str Ferventia, Nr 54 , Dumbravita, judetul Timis

Telefon mobil

0356-108.062

Alte unitati de cazare din Dumbravita TM

 
Cazare la Pensiunea Ana-maria din Dumbravita judetul Timis. Pensiunea Ana-maria din Dumbravita judetul Timis dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Tropicana din Dumbravita judetul Timis. Pensiunea Tropicana din Dumbravita judetul Timis dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Pensiunea May Residence din Dumbravita Dumbravita judetul Timis. Pensiunea May Residence din Dumbravita Dumbravita judetul Timis dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Giulia din Dumbravita Dumbravita judetul Timis. Pensiunea Giulia din Dumbravita Dumbravita judetul Timis dispune de 13 camere ( spatii ) cu un total de 23 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Classic din Dumbravita Dumbravita judetul Timis. Pensiunea Classic din Dumbravita Dumbravita judetul Timis dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Casa Cu Gradini si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .