Cazare Camere Casa Marea Neagra din Eforie

Oferta de cazare la Camere Casa Marea Neagra 1 stea din Eforie preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Camere Casa Marea Neagra Eforie facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Eforie 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Camere Casa Marea Neagra

Capacitate unitate :15 Camere (spatii ) cazare avand 30 locuri de cazare

Cazare la Camere Casa Marea Neagra din Eforie judetul Constanta. Camere Casa Marea Neagra din Eforie judetul Constanta dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str Salcamului, Nr 2 , Eforie, judetul Constanta

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str Salcamului, Nr 2 , Eforie, judetul Constanta

Alte unitati de cazare din Eforie

 
Cazare la Vila Steaua De Mare din Eforie judetul Constanta. Vila Steaua De Mare din Eforie judetul Constanta dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.
 
Cazare la Vila Yza din Eforie judetul Constanta. Vila Yza din Eforie judetul Constanta dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 28 locuri.
 
Cazare la Vila Sunny din Eforie judetul Constanta. Vila Sunny din Eforie judetul Constanta dispune de 17 camere ( spatii ) cu un total de 34 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Casa Ana din Eforie judetul Constanta. Pensiunea Casa Ana din Eforie judetul Constanta dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 33 locuri.
 
Cazare la Hotel Ovicris Selena din Eforie judetul Constanta. Hotel Ovicris Selena din Eforie judetul Constanta dispune de 199 camere ( spatii ) cu un total de 398 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Camere Casa Marea Neagra si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .