Cazare Pensiunea Maria din Eselnita

Oferta de cazare la Pensiunea Maria 3 stele din Eselnita preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Maria Eselnita facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Eselnita 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Maria

Capacitate unitate :4 Camere (spatii ) cazare avand 8 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Maria din Eselnita judetul Mehedinti. Pensiunea Maria din Eselnita judetul Mehedinti dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Dunarii, Nr. 984 , Eselnita, judetul Mehedinti

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Dunarii, Nr. 984 , Eselnita, judetul Mehedinti

Telefon mobil

0723-292.270

Alte unitati de cazare din Eselnita

 
Cazare la Pensiunea Danubia din Eselnita Eselnita judetul Mehedinti. Pensiunea Danubia din Eselnita Eselnita judetul Mehedinti dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 15 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Ancora din Eselnita judetul Mehedinti. Pensiunea Ancora din Eselnita judetul Mehedinti dispune de camere ( spatii ) cu un total de locuri.
 
Cazare la Pensiunea Adrian din Eselnita Eselnita judetul Mehedinti. Pensiunea Adrian din Eselnita Eselnita judetul Mehedinti dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Iulia din Eselnita Eselnita judetul Mehedinti. Pensiunea Iulia din Eselnita Eselnita judetul Mehedinti dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Steaua Dunarii din Eselnita judetul Mehedinti. Pensiunea Steaua Dunarii din Eselnita judetul Mehedinti dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 28 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Maria si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .