Cazare Vila Bradul din Fundata

Oferta de cazare la Vila Bradul 3 stele din Fundata preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vila Bradul Fundata facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Fundata 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vila Bradul

Capacitate unitate :9 Camere (spatii ) cazare avand 18 locuri de cazare

Cazare la Vila Bradul din Fundata Fundata judetul Brasov. Vila Bradul din Fundata Fundata judetul Brasov dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Nr 124 Sat Fundata, Fundata, judetul Brasov

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Nr 124 Sat Fundata, Fundata, judetul Brasov

Alte unitati de cazare din Fundata

 
Cazare la Vila Pinul din Fundata Fundata judetul Brasov. Vila Pinul din Fundata Fundata judetul Brasov dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.
 
Cazare la Vila Safir din Fundata judetul Brasov. Vila Safir din Fundata judetul Brasov dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 15 locuri.
 
Cazare la Vila Padina Ursului din Fundata Fundata judetul Brasov. Vila Padina Ursului din Fundata Fundata judetul Brasov dispune de 25 camere ( spatii ) cu un total de 50 locuri.
 
Cazare la Vila Molidul din Fundata Fundata judetul Brasov. Vila Molidul din Fundata Fundata judetul Brasov dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Casa Barbu din Fundata Fundata judetul Brasov. Pensiunea Casa Barbu din Fundata Fundata judetul Brasov dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Bradul si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .