Cazare Pensiunea Heidi din Garana

Oferta de cazare la Pensiunea Heidi 3 stele din Garana preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Heidi Garana facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Garana 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Heidi

Capacitate unitate :4 Camere (spatii ) cazare avand 8 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Heidi din Garana Brebu Nou judetul Caras-Severin. Pensiunea Heidi din Garana Brebu Nou judetul Caras-Severin dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Nr 150/a Sat Garana, Brebu Nou, judetul Caras-Severin

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Nr 150/a Sat Garana, Brebu Nou, judetul Caras-Severin

Telefon mobil

0729-022.790

Alte unitati de cazare din Garana

 
Pensiunea Wolfsberg este situata in centrul comunei Garana, aflata la poalele Muntelui Semenic si foarte aproape de lacul Trei Ape, la 40 Km distanta de municipiul Resita.
Dispunem de o...
 
Pensiunea Gotschna din Gărâna  dispune de 22 de locuri de cazare în 8 camere duble cu baie proprie şi 2 camere de trei locuri cu baie comuna. Restaurantul oferă un spaţiu pentru 40 de oaspeţi şi o...
 
Cazare la Apartament Casa Peczi din Garana Brebu Nou judetul Caras-Severin. Apartament Casa Peczi din Garana Brebu Nou judetul Caras-Severin dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Heidi si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .