Cazare Hotel Termal din Geoagiu Bai

Oferta de cazare la Hotel Termal 1 stea din Geoagiu Bai preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hotel Termal Geoagiu Bai facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Geoagiu Bai 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hotel Termal

Capacitate unitate :20 Camere (spatii ) cazare avand 40 locuri de cazare

Cazare la Hotel Termal din Geoagiu Bai Geoagiu judetul Hunedoara. Hotel Termal din Geoagiu Bai Geoagiu judetul Hunedoara dispune de 20 camere ( spatii ) cu un total de 40 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Germisara Nr. 3 Geoagiu Bai, Geoagiu, judetul Hunedoara

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Germisara Nr. 3 Geoagiu Bai, Geoagiu, judetul Hunedoara

Telefon mobil

0254-249.013

Fax

0254-249.013

Alte unitati de cazare din Geoagiu Bai

 
Cazare la Vila Montana Bussines din Geoagiu Bai Geoagiu judetul Hunedoara. Vila Montana Bussines din Geoagiu Bai Geoagiu judetul Hunedoara dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 
Cazare la Vila Mihu din Geoagiu Bai Geoagiu judetul Hunedoara. Vila Mihu din Geoagiu Bai Geoagiu judetul Hunedoara dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 25 locuri.
 
Cazare la Vila Decebal din Geoagiu Bai Geoagiu judetul Hunedoara. Vila Decebal din Geoagiu Bai Geoagiu judetul Hunedoara dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Vila Dava din Geoagiu Bai Geoagiu judetul Hunedoara. Vila Dava din Geoagiu Bai Geoagiu judetul Hunedoara dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 19 locuri.
 
Cazare la Vila 7 din Geoagiu Bai Geoagiu judetul Hunedoara. Vila 7 din Geoagiu Bai Geoagiu judetul Hunedoara dispune de 13 camere ( spatii ) cu un total de 31 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hotel Termal si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .