Cazare Vila 7 din Geoagiu Bai

Oferta de cazare la Vila 7 2 stele din Geoagiu Bai preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vila 7 Geoagiu Bai facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Geoagiu Bai 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vila 7

Capacitate unitate :13 Camere (spatii ) cazare avand 31 locuri de cazare

Cazare la Vila 7 din Geoagiu Bai Geoagiu judetul Hunedoara. Vila 7 din Geoagiu Bai Geoagiu judetul Hunedoara dispune de 13 camere ( spatii ) cu un total de 31 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Vilelor Geoagiu Bai, Geoagiu, judetul Hunedoara

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Vilelor Geoagiu Bai, Geoagiu, judetul Hunedoara

Telefon mobil

0254-249.052

Alte unitati de cazare din Geoagiu Bai

 
Cazare la Vila Montana Bussines din Geoagiu Bai Geoagiu judetul Hunedoara. Vila Montana Bussines din Geoagiu Bai Geoagiu judetul Hunedoara dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 
Cazare la Vila Mihu din Geoagiu Bai Geoagiu judetul Hunedoara. Vila Mihu din Geoagiu Bai Geoagiu judetul Hunedoara dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 25 locuri.
 
Cazare la Vila Decebal din Geoagiu Bai Geoagiu judetul Hunedoara. Vila Decebal din Geoagiu Bai Geoagiu judetul Hunedoara dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Vila Dava din Geoagiu Bai Geoagiu judetul Hunedoara. Vila Dava din Geoagiu Bai Geoagiu judetul Hunedoara dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 19 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Agrementul din Geoagiu Bai Geoagiu judetul Hunedoara. Pensiunea Agrementul din Geoagiu Bai Geoagiu judetul Hunedoara dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila 7 si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .