Cazare Hotel Lacu Sarat din Lacu Sărat

Oferta de cazare la Hotel Lacu Sarat 2 stele din Lacu Sărat preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hotel Lacu Sarat Lacu Sărat facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Lacu Sărat 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hotel Lacu Sarat

Capacitate unitate :79 Camere (spatii ) cazare avand 134 locuri de cazare

Cazare la Hotel Lacu Sarat din Lacu Sarat Chiscani judetul Braila. Hotel Lacu Sarat din Lacu Sarat Chiscani judetul Braila dispune de 79 camere ( spatii ) cu un total de 134 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

- Sat Lacu Sarat, Chiscani, judetul Braila

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

- Sat Lacu Sarat, Chiscani, judetul Braila

Telefon mobil

0239-686.916

Alte unitati de cazare din Lacu Sărat

 
Cazare la Vila Nufarul din Lacu Sarat Chiscani judetul Braila. Vila Nufarul din Lacu Sarat Chiscani judetul Braila dispune de 19 camere ( spatii ) cu un total de 42 locuri.
 
Cazare la Hotel Rebis International din Lacu Sarat Chiscani judetul Braila. Hotel Rebis International din Lacu Sarat Chiscani judetul Braila dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.
 
Cazare la Hotel Mara din Lacu Sarat Chiscani judetul Braila. Hotel Mara din Lacu Sarat Chiscani judetul Braila dispune de 36 camere ( spatii ) cu un total de 80 locuri.
 
Cazare la Hotel Flora din Lacu Sarat Chiscani judetul Braila. Hotel Flora din Lacu Sarat Chiscani judetul Braila dispune de 106 camere ( spatii ) cu un total de 210 locuri.
 
Cazare la Hotel Diana din Lacu Sarat Chiscani judetul Braila. Hotel Diana din Lacu Sarat Chiscani judetul Braila dispune de 77 camere ( spatii ) cu un total de 180 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hotel Lacu Sarat si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .