Cazare Vila Hermann din Magura Moieciu

Oferta de cazare la Vila Hermann 2 stele din Magura Moieciu preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vila Hermann Magura Moieciu facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Magura Moieciu 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vila Hermann

Capacitate unitate :12 Camere (spatii ) cazare avand 24 locuri de cazare

Cazare la Vila Hermann din Magura Moieciu judetul Brasov. Vila Hermann din Magura Moieciu judetul Brasov dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Nr 130 Sat Magura, Moieciu, judetul Brasov

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Nr 130 Sat Magura, Moieciu, judetul Brasov

Telefon mobil

745512096

Alte unitati de cazare din Magura Moieciu

 
Cazare la Pensiunea Pepino din Magura Moieciu judetul Brasov. Pensiunea Pepino din Magura Moieciu judetul Brasov dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Exotic Magura din Magura Moieciu judetul Brasov. Pensiunea Exotic Magura din Magura Moieciu judetul Brasov dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Lavinius din Magura Moieciu judetul Brasov. Pensiunea Lavinius din Magura Moieciu judetul Brasov dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 7 locuri.
 
Cazare la Camere Nea Marin din Magura Moieciu judetul Brasov. Camere Nea Marin din Magura Moieciu judetul Brasov dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Bungalow Hermanni din Magura Moieciu judetul Brasov. Bungalow Hermanni din Magura Moieciu judetul Brasov dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Hermann si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .