Cazare Popas Turistic Casa Ecologica din Mehadia

Oferta de cazare la Popas Turistic Casa Ecologica 3 stele din Mehadia preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Popas Turistic Casa Ecologica Mehadia facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Mehadia 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Popas Turistic Casa Ecologica

Capacitate unitate :32 Camere (spatii ) cazare avand 78 locuri de cazare

Cazare la Popas Turistic Casa Ecologica din Mehadia Mehadia judetul Caras-Severin. Popas Turistic Casa Ecologica din Mehadia Mehadia judetul Caras-Severin dispune de 32 camere ( spatii ) cu un total de 78 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Nr. 832 Sat Mehadia, Mehadia, judetul Caras-Severin

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Nr. 832 Sat Mehadia, Mehadia, judetul Caras-Severin

Telefon fix

255523292

Telefon mobil

0745-654.199

Fax

255523292

Alte unitati de cazare din Mehadia

 
Cazare la Pensiunea Casa Ecologica din Mehadia Mehadia judetul Caras-Severin. Pensiunea Casa Ecologica din Mehadia Mehadia judetul Caras-Severin dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 18...
 
Cazare la Motel Gorjanul din Mehadia Mehadia judetul Caras-Severin. Motel Gorjanul din Mehadia Mehadia judetul Caras-Severin dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 25 locuri.
 
Cazare la Camping Hercules din Mehadia judetul Caras-Severin. Camping Hercules din Mehadia judetul Caras-Severin dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 40 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Popas Turistic Casa Ecologica si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .