Cazare Pensiunea Bangala Elena din Moieciu De Sus

Oferta de cazare la Pensiunea Bangala Elena 2 stele din Moieciu De Sus preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Bangala Elena Moieciu De Sus facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Moieciu De Sus 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Bangala Elena

Capacitate unitate :5 Camere (spatii ) cazare avand 7 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Bangala Elena din Moieciu De Sus Moieciu judetul Brasov. Pensiunea Bangala Elena din Moieciu De Sus Moieciu judetul Brasov dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 7 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Nr. 219 Sat Moieciu De Sus, Moieciu, judetul Brasov

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Nr. 219 Sat Moieciu De Sus, Moieciu, judetul Brasov

Telefon mobil

0745 792 626

Alte unitati de cazare din Moieciu De Sus

 
Cazare la Vila Lucica din Moieciu De Sus Moieciu judetul Brasov. Vila Lucica din Moieciu De Sus Moieciu judetul Brasov dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.
 
Cazare la Vila Alina Craiasa 3 din Moieciu De Sus Moieciu judetul Brasov. Vila Alina Craiasa 3 din Moieciu De Sus Moieciu judetul Brasov dispune de 20 camere ( spatii ) cu un total de 45 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Wiarusti din Moieciu De Sus Moieciu judetul Brasov. Pensiunea Wiarusti din Moieciu De Sus Moieciu judetul Brasov dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Vraja Muntelui 2 din Moieciu De Sus Moieciu judetul Brasov. Pensiunea Vraja Muntelui 2 din Moieciu De Sus Moieciu judetul Brasov dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30...
 
Cazare la Pensiunea Perla Carpatilor din Moieciu De Sus Moieciu judetul Brasov. Pensiunea Perla Carpatilor din Moieciu De Sus Moieciu judetul Brasov dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20...
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Bangala Elena si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .