Cazare Vila Alina Craiasa 3 din Moieciu De Sus

Oferta de cazare la Vila Alina Craiasa 3 3 stele din Moieciu De Sus preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vila Alina Craiasa 3 Moieciu De Sus facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Moieciu De Sus 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vila Alina Craiasa 3

Capacitate unitate :20 Camere (spatii ) cazare avand 45 locuri de cazare

Cazare la Vila Alina Craiasa 3 din Moieciu De Sus Moieciu judetul Brasov. Vila Alina Craiasa 3 din Moieciu De Sus Moieciu judetul Brasov dispune de 20 camere ( spatii ) cu un total de 45 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str Principala, Nr 20a Sat Moieciu De Sus, Moieciu, judetul Brasov

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str Principala, Nr 20a Sat Moieciu De Sus, Moieciu, judetul Brasov

Alte unitati de cazare din Moieciu De Sus

 
Cazare la Vila Lucica din Moieciu De Sus Moieciu judetul Brasov. Vila Lucica din Moieciu De Sus Moieciu judetul Brasov dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Wiarusti din Moieciu De Sus Moieciu judetul Brasov. Pensiunea Wiarusti din Moieciu De Sus Moieciu judetul Brasov dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Vraja Muntelui 2 din Moieciu De Sus Moieciu judetul Brasov. Pensiunea Vraja Muntelui 2 din Moieciu De Sus Moieciu judetul Brasov dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30...
 
Cazare la Pensiunea Perla Carpatilor din Moieciu De Sus Moieciu judetul Brasov. Pensiunea Perla Carpatilor din Moieciu De Sus Moieciu judetul Brasov dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20...
 
Cazare la Pensiunea Puiu din Moieciu De Sus Moieciu judetul Brasov. Pensiunea Puiu din Moieciu De Sus Moieciu judetul Brasov dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Alina Craiasa 3 si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .