Cazare Pensiunea Aryana din Mosnita Noua

Oferta de cazare la Pensiunea Aryana 4 stele din Mosnita Noua preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Aryana Mosnita Noua facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Mosnita Noua 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Aryana

Capacitate unitate :4 Camere (spatii ) cazare avand 8 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Aryana din Mosnita Noua Mosnita Noua judetul Timis. Pensiunea Aryana din Mosnita Noua Mosnita Noua judetul Timis dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Nr. 158 Sat Mosnita Noua, Mosnita Noua, judetul Timis

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Nr. 158 Sat Mosnita Noua, Mosnita Noua, judetul Timis

Telefon mobil

0755 092 021

Alte unitati de cazare din Mosnita Noua

 
Cazare la Pensiunea Moteletul din Mosnita Noua Mosnita Noua judetul Timis. Pensiunea Moteletul din Mosnita Noua Mosnita Noua judetul Timis dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Casa Domnitei din Mosnita Noua Mosnita Noua judetul Timis. Pensiunea Casa Domnitei din Mosnita Noua Mosnita Noua judetul Timis dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30...
 
Cazare la Pensiunea Valery 3 din Mosnita Noua Mosnita Noua judetul Timis. Pensiunea Valery 3 din Mosnita Noua Mosnita Noua judetul Timis dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Hotel Castel Royal din Mosnita Noua judetul Timis. Hotel Castel Royal din Mosnita Noua judetul Timis dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 32 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Aryana si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .