Cazare Vila Daniel din Nucet

Oferta de cazare la Vila Daniel 3 stele din Nucet preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vila Daniel Nucet facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2019 Revelion 2020 Paste 2020 .

Oferte cazare Nucet 2020

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vila Daniel

Capacitate unitate :8 Camere (spatii ) cazare avand 16 locuri de cazare

Cazare la Vila Daniel din Nucet judetul Bihor. Vila Daniel din Nucet judetul Bihor dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Complex Sat De Vacanta Vartop Nr. 63 , Nucet, judetul Bihor

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Complex Sat De Vacanta Vartop Nr. 63 , Nucet, judetul Bihor

Telefon mobil

740176815

Alte unitati de cazare din Nucet

 
Cazare la Pensiunea Aurora din Nucet judetul Bihor. Pensiunea Aurora din Nucet judetul Bihor dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Bianca din Nucet judetul Bihor. Pensiunea Bianca din Nucet judetul Bihor dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 7 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Monaco din Nucet judetul Bihor. Pensiunea Monaco din Nucet judetul Bihor dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 
Cazare la Hotel Cristalin din Nucet judetul Bihor. Hotel Cristalin din Nucet judetul Bihor dispune de 37 camere ( spatii ) cu un total de 65 locuri.
 
Cazare la Camere Daiana din Nucet judetul Bihor. Camere Daiana din Nucet judetul Bihor dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Daniel si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .