Cazare Pensiunea Oliver din Orsova

Oferta de cazare la Pensiunea Oliver 3 stele din Orsova preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Oliver Orsova facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Orsova 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Oliver

Capacitate unitate :10 Camere (spatii ) cazare avand 22 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Oliver din Orsova judetul Mehedinti. Pensiunea Oliver din Orsova judetul Mehedinti dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Bd 1 Decembrie 1918, Nr. 16a , Orsova, judetul Mehedinti

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Bd 1 Decembrie 1918, Nr. 16a , Orsova, judetul Mehedinti

Telefon mobil

0723-639.414

Alte unitati de cazare din Orsova

 
Cazare la Pensiunea Taka din Orsova judetul Mehedinti. Pensiunea Taka din Orsova judetul Mehedinti dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Damiro din Orsova judetul Mehedinti. Pensiunea Damiro din Orsova judetul Mehedinti dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 23 locuri.
 
Cazare la Hotel Apolodor din Orsova judetul Mehedinti. Hotel Apolodor din Orsova judetul Mehedinti dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.
 
Cazare la Hotel Meridian din Orsova judetul Mehedinti. Hotel Meridian din Orsova judetul Mehedinti dispune de 22 camere ( spatii ) cu un total de 44 locuri.
 
Cazare la Hostel Manea din Orsova judetul Mehedinti. Hostel Manea din Orsova judetul Mehedinti dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Oliver si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .