Cazare Pensiunea Taka din Orsova

Oferta de cazare la Pensiunea Taka 3 stele din Orsova preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Taka Orsova facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Orsova 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Taka

Capacitate unitate :7 Camere (spatii ) cazare avand 16 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Taka din Orsova judetul Mehedinti. Pensiunea Taka din Orsova judetul Mehedinti dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Tufari, Nr. 12 , Orsova, judetul Mehedinti

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Tufari, Nr. 12 , Orsova, judetul Mehedinti

Telefon mobil

0722-498.110

Alte unitati de cazare din Orsova

 
Cazare la Pensiunea Oliver din Orsova judetul Mehedinti. Pensiunea Oliver din Orsova judetul Mehedinti dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Damiro din Orsova judetul Mehedinti. Pensiunea Damiro din Orsova judetul Mehedinti dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 23 locuri.
 
Cazare la Hotel Apolodor din Orsova judetul Mehedinti. Hotel Apolodor din Orsova judetul Mehedinti dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.
 
Cazare la Hotel Meridian din Orsova judetul Mehedinti. Hotel Meridian din Orsova judetul Mehedinti dispune de 22 camere ( spatii ) cu un total de 44 locuri.
 
Cazare la Hostel Manea din Orsova judetul Mehedinti. Hostel Manea din Orsova judetul Mehedinti dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Taka si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .