Cazare Hotel Cindrel din Paltinis

Oferta de cazare la Hotel Cindrel 4 stele din Paltinis preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hotel Cindrel Paltinis facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Paltinis 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hotel Cindrel

Capacitate unitate :48 Camere (spatii ) cazare avand 96 locuri de cazare

Cazare la Hotel Cindrel din Paltinis Sibiu judetul Sibiu. Hotel Cindrel din Paltinis Sibiu judetul Sibiu dispune de 48 camere ( spatii ) cu un total de 96 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

- Paltinis, Sibiu, judetul Sibiu

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

- Paltinis, Sibiu, judetul Sibiu

Telefon mobil

0269-574.057

Fax

0269-574.057

Alte unitati de cazare din Paltinis

 
Cazare la Vila Vis Implinit din Paltinis Sibiu judetul Sibiu. Vila Vis Implinit din Paltinis Sibiu judetul Sibiu dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 6 locuri.
 
Cazare la Vila Vila Dintre Brazi Paltinis din Paltinis Sibiu judetul Sibiu. Vila Vila Dintre Brazi Paltinis din Paltinis Sibiu judetul Sibiu dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.
 
Cazare la Vila Alunis din Paltinis Sibiu judetul Sibiu. Vila Alunis din Paltinis Sibiu judetul Sibiu dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Perla Paltinisului 2 din Paltinis Sibiu judetul Sibiu. Pensiunea Perla Paltinisului 2 din Paltinis Sibiu judetul Sibiu dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Perla Paltinisului 1 din Paltinis Sibiu judetul Sibiu. Pensiunea Perla Paltinisului 1 din Paltinis Sibiu judetul Sibiu dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hotel Cindrel si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .